JLR Metropool, Speciaal voor u. 

Bij JLR Metropool helpen we u bij het kiezen van uw nieuwe wagen, maar ook na de aankoop laten we u niet aan uw lot over en blijven we u optimaal ondersteunen. Zo geniet u 100% zorgeloos van het comfort van uw nieuwe wagen. Uw airco laten controleren net voor de zomer of een complete wintercheck? Wij staan voor u klaar.


1 adres voor zorgeloos rijden:

Uw wagen geeft zelf aan wanneer het tijd is voor onderhoud, maar ook bij JLR Metropool houden we de vinger aan de pols. Via onze makkelijke online bookingstool plant u waar en wanneer u maar wil, snel uw afspraak in. U kan bij ons terecht voor: 

🛠 Onderhoud & Herstellingen
🛠 Carrosserie
🛠 Snelservice

 

 

 


Uw partner op de baan:

Kiezen voor JLR Metropool is niet enkel kiezen voor een prachtige nieuwe wagen, ook na 

de aankoop kan u rekenen op

✔️ Eerlijk en persoonlijk advies
✔️ Professioneel werk door vakmensen
✔️ Gebruik van originele onderdelen en software
✔️ Optimale service in een familiale sfeer om dicht bij onze klanten te staan.

Wist u trouwens dat u en uw Land Rover van een gratis levenslange bijstand genieten als u uw voertuig bij ons laat onderhouden?
Wij verlengen de
bijstandsperiode die door Land Rover wordt geboden telkens met een jaar. Zo blijft u zorgeloos mobiel, jaar na jaar.

MAAK EEN ONLINE SERVICE AFSPRAAK

Mobiliteit

Wanneer u een service- of onderhoudsafspraak maakt voor uw wagen bieden wij u verschillende mobiliteitsmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een huurwagen reserveren, of onder het genot van een kopje koffie of thee wachten in onze lounge, waar een snelle WiFi-verbinding het u mogelijk maakt uw wachttijd zo productief mogelijk te benutten.